abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over 3D printing

3D Printing nu zeer betaalbaar!

30/8/06 Stelt u zich eens voor: u scheurt een zak meel open en het full color schaalmodel van uw 3D ontwerp komt tevoorschijn! Dat lijkt misschien een droom, maar het is de werkelijkheid van het jaar 2006! U scheurt alleen geen zak meel open, maar u opent de klep van een grote high-tech poederbak.

U hoeft nu niet meer alleen virtueel om en door uw ontwerp te lopen, iets waar de nieuwe AutoCAD 2007 heel goed in is geworden, maar u kunt het nu ook in uw eigen handen houden, voelen, ronddraaien en van alle kanten bekijken. En dat vergeet iemand niet meer. Het demomodel rechtsboven is een voorbeeld van een object dat niet eens op een andere manier te maken is.

Er gaat opeens een wereld aan mogelijkheden open voor mensen die 3D modellen in AutoCAD kunnen maken. Eventueel leren wij u dat. Natuurlijk heeft u daarbij slimme idee´┐Żn, tips en tricks nodig, waarvoor we de opleiding "Voorbereiding 3D Printing" speciaal hebben ontwikkeld of tools omdat u bepaalde delen van het voorbereidingsproces wilt automatiseren.

Misschien wilt u dat allemaal niet zelf doen, dus emailt u ons uw 2D tekeningen of uw 3D model en zorgen wij voor het tastbare schaalmodel. Of misschien gaat u juist alles zelf doen, dus in dat geval leveren wij u zelfs de 3D Printer!

Kortom, IDEOMA ondersteunt u van A tot Z op het gebied van 3D Printing vanuit AutoCAD, SketchUp of andere 3D software.


De 3D modellen die we snel kunnen leveren zijn full color, hebben een maximale afmeting van 25 x 35 x 20 cm en een resolutie van ca 600 dpi. Het 3D printen vindt plaats in laagjes van 0,089 tot 0,203 mm dik met een snelheid van 2 lagen per minuut, dus zeg maar: iets meer dan een centimeter per uur. Brood bakken gaat dus nog steeds iets sneller!

Hieronder een leuk civiel-technisch voorbeeld: dit komt zo uit de printer, gekleurd en wel!


Nieuws over 3D printing

SpaceClaim - supersoftware ter voorbereiding
12/1/09 Sinds kort hebben wij een geweldig stuk software voor u om 3D mee te ontwerpen of om modellen voor te bereiden voor de 3D printer. SpaceClaim is uitermate geschikt om 3D modellen mee te maken. Het is Solid Modelling met de gebruikersvriendelijkheid van SketchUp en de kracht van Pro/Engineer of SolidWorks.

Nieuwe printers, nieuwe poeders
12/12/08 Enige tijd geleden zijn er twee nieuwe printers uitgekomen en twee nieuwe poeders. Het poeder ZP140 kan nabehandeld worden met water en is zeer wit. Het poeder ZP131 is witter en sterker dan het vorige poeder. Het grote verschil met de printers is dat er veel meer geautomatiseerd is en er dus wat sneller en gemakkelijker mee gewerkt kan worden. De 650 kan een groter model aan en heeft nog betere kleuren.Meer info op www.duoteq.nl.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv