abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

Hoogtelijnen genereren met Autodesk Map 3D 2005

In het spoor van AutoCAD 2005 komt ook Autodesk Map 2004 met een nieuwe versie: Map 3D 2005. Los van de nieuwe mogelijkheden van AutoCAD 2005, is ook het Map-gedeelte uitgebreid en wel met een paar zeer bekende functies, nl. afkomstig uit Land Desktop. Nu kunt u ook met Map hoogtelijnen genereren. Als u over tekstbestanden met 3D co�rdinaten beschikt, dan kunt u die importeren en omzetten naar een digitaal terreinmodel. Van het terreinmodel kunt u hoogtelijnen maken en afstromingspijltjes genereren. U kunt zelfs terreinmodellen van elkaar aftrekken. Bent u daar eenmaal mee bezig, dan wilt u vast ook terreindoorsnedes of inhoudsberekeningen maken en ook daar zijn functies voor aanwezig. Voor vragen als "hoeveel kuub is er bij gekomen of af gegaan?" helpen wij u graag verder met deze software. Wilt u wegen ontwerpen, dan helpen wij u graag op weg met Autodesk Civil Design. Ook dit product wordt door IDEOMA al sinds 1992 ondersteund!

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv