abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over de IDEOMA Tipgeldregeling


Tipgeldregeling
Reclame wil de spuigaten nogal eens uitlopen. De zoektocht naar nieuwe klanten kost veel tijd en die tijd moeten we doorberekenen in de prijs van onze producten. Omdat we die graag zo scherp mogelijk stellen, vragen we u om hulp. Die hulp belonen we graag, want voor wat hoort wat!

Spelregels tipgeldregeling
Om misbruik van de tipgeldregeling te voorkomen hebben we enkele spelregels opgesteld om voor het tipgeld in aanmerking te komen:
 • De doorgegeven relatie verwacht ons telefoongesprek of emailbericht en staat daar serieus open voor. Ongevraagde telefoontjes zijn immers meestal zeer storend.
 • De doorgegeven relatie is nog niet bekend bij IDEOMA. Bij veel gemeentes bijvoorbeeld weten we niet wie er over het rioolbeheer gaat, over de grondwaterstanden of over de rijcurves.
 • Het recht op tipgeld gaat pas in nadat de koop is afgerond en de klant zijn licentie volledig heeft betaald.
 • De hoogte van het tipgeld is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de bruto marge daarop. Dit ter beoordeling van IDEOMA.
 • Het tipgeld wordt pas uitgekeerd vanaf drie verschillende eindgebruikers die tot aanschaf zijn overgegaan. Dit om vooropgezette een-tweetjes te voorkomen. U mag bijv. wel gezamelijk inkopen en het tipgeld als korting verdelen!
 • U dient zich als tipgever vooraf te registreren bij IDEOMA via het aanmeldformulier. Vink "Ja, registreer mij als tipgever!" aan.
 • U dient als tipgever te zijn geaccepteerd door IDEOMA. Bij acceptatie ontvangt u daarvan een bevestiging per email met een unieke tipgevercode. Wij behouden ons het recht voor om tipgevers te weigeren zonder opgaaf van redenen.
 • U dient de potentiele klant en de contactpersoon te registreren bij IDEOMA via het aanvraagformulier o.v.v. uw tipgevercode. U krijgt daarvan een bevestiging per email.
 • De koop dient te zijn gesloten binnen zes maanden na ontvangst van het aanmeldformulier met de tip.
 • We behouden ons het recht voor om uw acceptatie als tipgever in te trekken zonder opgaaf van redenen. Lopende tipgeldzaken worden daarbij gewoon afgehandeld en het opgebouwde tipgeld uitgekeerd.

Tip voor tipgevers: u kunt ook een goed doel opgeven waar het tipgeld naartoe moet.
Nieuws rond de IDEOMA Tipgeldregeling


€50,-- tipgeld voor GstarCAD

20/5/09 Wijs uw relatie op de betaalbare alternatieve software die ze bij IDEOMA aan kunnen schaffen, zoals GstarCAD als alternatief voor AutoCAD of AutoCAD LT, SpaceClaim voor Solidworks of Pro/Engineer of Bluebeam PDF als alternatief voor Adobe.

Momenteel geldt de volgende tipgeldregeling:
 • € 35,-- bij een licentie Hoeveel (hoeveelheidsbepaling vanuit AutoCAD en GstarCAD).
 • € 50,-- bij een licentie GstarCAD Professional.
 • €150,-- bij een netwerklicentie GstarCAD Professional van vijf gebruikers.
 • € 50,-- bij een licentie PathPlanner Roads.
Toch mooi meegnomen voor een tip!

Voor de andere producten ontvangt u de tipgeldtoezegging bij de bevestiging van de aanvraag. U kunt rekenen op circa 10% van de aanschafprijs. Let wel, bij producten van de grote jongens Google, Microsoft en Autodesk verdienen we bijna niets en geldt dus geen tipgeld.

P.S. Vergeet niet om uw tipgeverscode in het aanvraagformulier in te vullen.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv